Zindan Adası

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 8.6 / 10
Toplam Oy: 352
Zindan Adası izle
13+
Tür:
Gerilim, Gizem
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2010
Kategori:
İMDB 7.0 +, Ölmeden izle
Yapım:
ABD
IMDB Puanı:
8.2
Film Süresi:
Yönetmen:
Martin Scorsese
Oyuncular:
, , ,

Filmin Konusu

Shutter Island 2010 Film

2010 yılının 19 Şubat günü ilk olarak ABD’de gösterime giren Zindan Adası, ülkemize 12 Mart 2010 tarihinde gelmiş ve DiCaprio hayranları tarafından büyük bir beğeni almıştır. Martin Scorsese‘nin kamera arkasına geçtiği Shutter Island filminin senaryosu tamamen özgün bir şekilde Laeta Kalogridis’e aittir. 80 Milyon Dolarlık çekim bütçesi ile Amerika’da tamamlanan Zindan Adası’nın hasılatı ise 294 Milyon Dolar değerindedir. Bu hasılat ise Gizem ve Gerilim niteliği taşıyan yapımlarda nadir rastlanan bir durumdur. Elbette bu hasılatın en büyük sebebi yine Leonardo DiCaprio’dur. DiCaprio yanı sıra usta iki oyuncu Emily Mortimer ve Yenilmezler 2‘de Hulk karakteriyle izlediğimiz Mark Ruffalo yer alıyor. 658 Binden fazla IMDB oylaması sayesinde 8,1 değerinde bir puana sahip olan Zindan Adası filmini, eğer şimdiye dek izlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz demektir… Admin Notu: Bu film benim için Esaretin Bedeli’nden Sonra gelir….

Hikayemiz filmin baş kahramanları, iki polis memuru Teddy ve Chuck’ın Shutter Adasında tedavi gören fakat birden ortadan kaybolan Rachel Solando adlı hastanın soruşturması için adaya doğru yola çıkmalarıyla başlıyor. Dünya’nın en tehlikeli akıl hastalarının tutulduğu bu yerde bir süre sonra çok gizemli olayların gerçekleşmesi polis memuru Teddy’nin dikkatini çeker fakat işler bir süre sonra öyle çığırından çıkacaktır ki, kendisi bile gerçeklik ile rüya arasında ki sınırları zorlayacaktır…

Bu Filme 130 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. Balkan16 says:

    Herkes çok beğenmiş başyapıt demiş ben beğenmedim.Akıl oyunları filmiyle mukayese bile edilemez.Akıl oyunları on numara.Çok uzun süresi var, yok değmez bu vakti harcamaya.

  2. lion says:
Daha Fazla Yorum