İskitli

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 7 / 10
Toplam Oy: 25
İskitli izle
Not Rated
Tür:
Aksiyon, Dram, Fantastik
Dil:
Türkçe Altyazılı
Yapım Yılı:
2018
Yapım:
Rusya
IMDB Puanı:
6.2
Film Süresi:
Yönetmen:
Rustam Mosafir
Oyuncular:
Aleksey Faddeev, Saido Kurbanov, Vitaly Kravchenko
Bu Filmleri de İzledin Mi?

Filmin Konusu

Medeniyetlerin bir başkasıyla yer değiştirdiği zamanlar vardır. Yeni bir dönem Orta Avrasya’da başlamak üzeredir. 2018 Rusya yapımı aksiyon, dram ve fantezi türündeki The Scythian (İskitli) adlı filmin yönetmenliğini Rustam Mosafir üstleniyor.

Bu Filme 31 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. haxo says:

    film tamamen bir zaman kaybı. İskitler ile ise hiç bir alakası yok. Film tam anlamıyla biraz ondan biraz bundan ortaya karışık havasında. Kurtadamlar, şamanizm, haşhaşiler vb uç kültürlerin harmanlaması olarak yapılmış. Filmde sıklıkla haç sembolünü görüyoruz , hristiyanlıktan öncede haç üzerinde çivileyerek öldürme vardı elbet ama kalkıpta senin tanrın haç üzerinde öldü deyince yaklaşık 800 yıl sonra ölecek olan isa sanki geçen yıl ölmüş gibi bir algı oluşturmuşlar :) , İskitlerde kadın savşçılar sıklıkla görülürdü hiç bir kadın savaşçı gremedik ne yazık ki, Final sahnesi ise sanki çok bir anlam taşıyor gibi düşünmüş olacaklarki alaksı yok :D .
    iskitleri kurtadamları karıştırmasalar film daha hoş olurmuş, bu hali ise tamamen bir zaman kaybı, her filk insan aklına bir sahneyi kazır, burada ki saçmalıklar çok absürt olduğu için belki kalabilir ama film taamen ZAMAN KAYBI.

Daha Fazla Yorum
Bu Filmleri de İzledin Mi?