RoboCop

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 7.9 / 10
Toplam Oy: 103
RoboCop izle
PG-13
Tür:
Aksiyon, Bilim Kurgu, Suç
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2014
Yapım:
ABD
IMDB Puanı:
6.1
Film Süresi:
Yönetmen:
José Padilha
Oyuncular:
, , Joel Kinnaman, ,
Serinin Diğer Filmleri:
Robocop (1987)RoboCop 2 (1990)RoboCop 3 (1993)RoboCop
Bu Filmleri de İzledin Mi?

Filmin Konusu

RoboCop 2014 Film

Eski Robocop filminin yeni uyarlaması olan ve 2014 yapımı olan bu robocop filminde bambaşka bir robot polis görüyoruz. Tüm hikaye baştan sona daha farklı bir hal alıyor ve bu yeniden yapılandırma güzel olmuş gibi duruyor. Robocop filmine İMDB tarafından bakarsak 6.4 gibi bir puan ile geçer not almışa benziyor. 14 Şubat 2014 tarihinde Türkiye sinemaları ile buluşan Robocop’un yönetmen koltuğunda José Padilha başarılı yapımcı ve senarist oturuyor. filmin çekimlerinin tamamlanması için tam olarak 130 Milyon Dolar harcandı ve gişe hasılatı ise neredeyse 243 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Başrol de polis memuru Alex Murphy rolünde Joel Kinnaman yer alıyor. Oldukça başarılı yapımlarda yer alan başarılı eski oyuncu Gary Oldman’ıda bu filmde görüyoruz. 118 dakikalık aksiyon ve dram dolu bu filmi izlemeye doyamayacak ve ikinci filmin çıkmasını dört gözle bekleyeceğinizden eminiz.

Bir savaş robotu üreticisi olan OmniCorp, bu teknoloji sayesinde dünya’daki en büyük şirketlerden biri konumuna gelmiştir. Aynı zamanda Detroit Polis Departman’ında görevini yapmakta olan Alex Murphy görev başındayken bir silahlı çatışmada ağır şekilde yaralanır. Yaralarından dolayı hayatta kalması mümkün olmayan Alex, OmniCorp bünyesinde çalışan Doktor Dennett tarafından yarı robot yarı insan haline getirilecektir. İlk defa denenen bu çalışma başarılı olursa Alex Murphy yeni nesil polis olarak görevini yapacaktır.

Bu Filme 10 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. zw3dmurat says:

    film makinası çalışanları hayırlı ramazanlar sitemizin soyadı değişmiş.iyi olmuş beğendim.Her zamanki gibi yine mükemmelsiniz.Yıl 2023-2025 yılında yapay zeka çalışmalarına dünya ilk adımı atacak.Yani robocop un bu serisi yapay zeka hayatımızda olmalı mı olmamalımı sorusuna güzel bir örnek .Tavsiyem bu gilmi medya kanallarınnın birinde yayınlanması olmasıdır.Çünkü ben yapay zekayı seviyorum istiyorum ama karar veren her zaman insan olmalı makina değil.Makina yani yapay zeka ne yapmasını insan karar verdikten sonra yapmalı Çünkü bu emri veren insan iyi bir insan olmalı kötü amaçlar düşünen biri olmamalı.Bu kadar basit .sizleri seviyorum

  2. ihsan2727 says:

    eğlenceli bir film sıkılmadan izledik

Daha Fazla Yorum
Bu Filmleri de İzledin Mi?