Pompeii

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 8.5 / 10
Toplam Oy: 21
Pompeii izle
PG-13
Tür:
Aksiyon, Dram, Macera
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2014
Yapım:
ABD , Almanya , Kanada
IMDB Puanı:
5.5
Film Süresi:
Yönetmen:
Paul W.S. Anderson
Oyuncular:
Emily Browning, Kiefer Sutherland, Kit Harington

Filmin Konusu

Pompeii 2014 Film

Aksiyon, macera ve dramatik unsurları ile 18 Şubat 2014 tarihinde ilk gösterimini yapan Pompeii filminin Türkiye vizyon tarihi ise 31 Ekim 2014’tür. Paul W.S. Anderson’un yönetmen olarak kamera arkasında geçtiği hikayenin başrollerinde Taht Oyunları dizisi ile sevmeye başladığımız genç aktör Kit Harington ile birlikte güzel aktris Emily Browning ve onu takip eden Kiefer Sutherland yer alıyor. Bir çok başarılı yapımda adı geçen Janet Scott Batchler’ın kurgusunu yarattığı Pompeii filmi 62.915 kişilik oylaması ile son olarak 5,6 değerinde puana kadar gerilemiştir. 80 Milyon Doları bulan bir bütçe ile Kanada ve Almanya’da tamamlanan Pompei 2014 yılının orta halli yapımlarından biri olarak 117 Milyon Dolar değerinde bir hasılat yapmıştır.

Milo daha çok küçük yaşta tüm halkını kaybeder ve soğuk kanlılığı sayesinde tek sağ kalan kendisi olur. Tek başına kalan küçük çocuk köle tacirlerinin eline düşer ve büyüdüğünde Roma’da gladyatör olarak arenada dövüşmeye başlar. Dövüş konusunda oldukça başarılı olan Milo Pompeii’nin güzel ve alımlı kızı Cassia’ya gördüğü anda aşık olur. Ancak aralarında ki engeller aşılacak gibi değildir. Diğer yandan ailesini öldüren adamla karşı karşıya gelen Milo intikamını da almak isteyecektir. Fakat Pompeii’nin Yanar Dağı patlayınca tüm Pompeii halkı dehşete düşer ve Milo bu kargaşanın içerisinde sevdiği kadın Cassia’ya ulaşmaya çalışacaktır…

Bu Filme 25 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. Bozkurt says:

    Tarih filan bilmesek,araştırmasak ne kadar masum,saf bir toplum vs. sanacağız yani bu kadar da masum gösterilmez ama.. Tecavüzlerin yaş farketmeksizin boy gösterdiği,eşcinselliğin tavan yaptığı,türlü türlü entrikaların olduğu bir toplum..

Daha Fazla Yorum