Pickings

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 4.8 / 10
Toplam Oy: 22
Pickings izle
R
Tür:
Aksiyon, Dram, Suç
Dil:
Türkçe Altyazılı
Yapım Yılı:
2018
Yapım:
ABD
IMDB Puanı:
4.9
Film Süresi:
Yönetmen:
Usher Morgan
Oyuncular:
Katie Vincent, Lily Brooks O'Briant, Michelle Holland, Reese Grande

Filmin Konusu

Asabi bir haydut ve onun çetesi, kasaba barını haraca bağlamaya çalışınca, karanlık bir geçmişi olan bar sahibi kadının gazabına uğrarlar. Yönetmenliğini Usher Morgan’ın yaptığı 2018 ABD yapımı aksiyon, suç ve dram türündeki Pickings adlı filmin 8 farklı dalda ödülü bulunmaktadır. Pickings’i nette ilk defa filmakinesi.net ayrıcalığıyla seyredebilirsiniz.

Bu Filme 14 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. papata says:

    çok ucuza maledilmiş bi film... oyuncuların aldığı parayı saymazsak sanırım 10 bin tl masraf ya var ya yok... bu ucuzluğa çok iyi bi iş çıkarılmış diyebiliriz.

  2. jurassic says:

    filimin başında written,directed and produced by usher morgan görünce tamam dedim ucuz bir yapım adam malzemeden paradan kısmak için hem yazmış hem yapımcılığını yapmış hem yönetmiş. :) (işin şakası tabii)

    Bir açıdan iyi yapmış istediği gibi çekmiş filimini , oyunculuklar acemice oyuncularda zaten no name oyuncular öyle çok effect yok çizgi roman tarzı anlatımları saymassak zaten filim iki mekanda geçiyor öyle mekan zenginliğide yok.

    saadete gelirsek light versiyon tarantino tarzı bir filim olmuş , bazı yerlerde diyaloglar gereksiz bunaltıcı düzeyde uzayınca en sevmediğim nefret ettiğim şeyde olsa dayanamadım artık atlaya atlaya gittim.. hani saadete gelsin diye olay.

    Netice Güzel film mi ehh işte ne iyi ne kötü orta şeker izlenirmi izlenir , özellikle tarantino filimlerini ve o türde filimleri sevenler dahada sever tahminim ..

    bu arada filmin üç yerinde çekim açıkları var iyi izleyenler yakalaya bilir ikisini söyliyim birini siz bulun filimin başlangıcında ufak kız bariz kameranın arkasında kim ona ne diyorsa oraya bakıyor ikinci sahnede arabanın kaportasından arkadaki ışıkçı yada sesçi tam seçemedim onun yansıması görünüyor üçüncüyüde artık siz bulun.. :)

Daha Fazla Yorum