Los Angelesta Gizli Görev

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 7.5 / 10
Toplam Oy: 75
Los Angelesta Gizli Görev izle
15+
Tür:
Aksiyon, Komedi
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2017
Yapım:
ABD
IMDB Puanı:
5.3
Film Süresi:
Yönetmen:
Mark Cullen
Oyuncular:
, Jason Momoa,

Filmin Konusu

Once Upon a Time in Venice 2017 Film

Los Angeles şehrinde özel dedektif olan eski bir yozlaşmış polis Steve Ford, Venedik’te bir çeşit uyuşturucu karteli lideri olan Spider (Jason Momoa) adlı kişinin liderliğindeki yerel bir sokak çetesiyle uğraşmak zorunda kalıyor. Zira bu çete Steve’in köpeğini kaçırmıştır ve Steve köpeğini kesinlikle geri almak istiyor. Spider ise Steve kullanmak için köpeği kaçırmıştır. İstediklerini yapmaması durumunda köpeği öldürecektir. Bu durumda Steve için Spider ismindeki bu çete lideri ile işbirliği yapmaktan başka çare kalmıyor.

Çete lideri Spider, Steve’nin köpeğini vermek için uyuşturucu dolu bir çantayı çalmasını ister. Bunun üzerine çaresiz olan Steve, arkadaşı Dave ile birlikte bir maceraya atılır. Ana hikayesi, Steve’in köpeğini Spider ve çetesinden geri almaya çalışması olan Once Upon a Time in Venice adlı izleyeceğiniz bu filmde, feci bir otel odasında trans fahişeler tarafından işkenceden, en aksiyoner dakikaların ve sahnelerin yaşandığı anda bir Yahudi’nin tüccarlığına kadar pek çok olay izleyiciyi beklemektedir.

Senaryo, Steve’nin kaçırılan köpeği için kovalamaya odaklanıyor, Samoalılardan sonra, Spider tarafından yönetilen bazı Meksikalı gangsterlerle işbirliği yapmak zorunda kalıyor. Dizi boyunca Steve’in olayı, neredeyse her zaman “etnik köken, yumruk” modeline uyan gruplarla tuhaf maceralara girmesidir. Daha az öne çıkan olan başka bir sahnede ise, travesti bir motelde (yukarıda adı geçen trans fahişeyi oynayan daha önce bahsedilen Ron Funches ile birlikte) bir araya gelerek, Steve bir sandalyeye bağlıyken farklı bir transeksüel onun üzerine geliyor.

Diğer küçük yan hikayelerde, Steve’in kaba bir boşanma geçiren en iyi arkadaşı Dave var. John, Steve’in gerçek bir dava üzerinde çalışmaya hevesli asistanı var. Ayrıca gizemli bir grafiti sanatçısı, bir gün sonra parasını talep eden acımasız bir çift Samoalı haydut ve onların kız kardeşi yer alıyor. Los Angeles’ta Gizli Görev olarak Türkçe’ye çevrilmiş olan bu filmde, Bruce Willis’in 62 yaşındaki performansını izleyebilirsiniz.

Bu Filme 27 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. akif says:

    ehh işte idare eder

Daha Fazla Yorum