Kickboxer 2 Misilleme

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 8.1 / 10
Toplam Oy: 14
Kickboxer 2 Misilleme izle
15+
Tür:
Aksiyon, Dram
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2018
Yapım:
ABD
IMDB Puanı:
5.0
Film Süresi:
Yönetmen:
Dimitri Logothetis
Oyuncular:
Alain Moussi, Christopher Lambert, Jean-Claude Van Damme

Filmin Konusu

Kickboxer: Retaliation 2018 Film

Kurt Sloan MMA dövüşçüsüdür ve Tayland’a geri dönmemek için yemin etmiştir. Fakat bir şekilde zorla Tayland’a geri götürülür fakat bu kez hapistedir. Hapse konmuştur çünkü arkası güçlü kişiler onun hapishanede 2 metre boyunda 180 kilo ağırlığındaki dövüşçü ile karşılaşmasını isterler. Bu dövüşü yaparsa 2 milyon dolar kazanıp özgürlüğüne kavuşacaktır…

Bu Filme 19 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. selim says:

    Aynen. Başroldeki ağır abi karma dövüş sanatları öğreniyor ya, karma dövüş sanatlarının babası Bruce Lee'ye de saygı babında anıyorlar. Fakat başrol o kadar ağır ve yavaş ki keşke yerine daha hızlı birini bulsalardı. O bir tekme atana kadar Bruce Lee'den hiç abartmıyorum 5 tekme yer. Öyle yavaş, öyle temposuz birini nasıl başrol yapmışlar şaşılacak şey. 53 yaşındaki Mike Tyson bile o yaşta bundan hızlı, çevik. Utanmadan onunla dövüştürmüşler bile, bu adam şu yaştaki Mike Tyson'a dahi 3 dakika dayansın, bedava Umre'ye yollayacağım :) Mike Tyson, Van Damme, Ronaldinho, Bruce Lee gibi efsanelerle kotarmaya çalışsalar da film cidden çok sıradan.

  2. ali acar says:

    BENCE OLDUKÇA SIRADANDI EN AZ 1. FİLMLERİ KADAR AMA SÜREKLİ AYNI HİKAYE ABİSİNİN İNTİKAMI KARISININ İNTİKAMI OYUNCULUK DESEN TÜRKİYE DE FLASH TV DE DAHA KALİTELİ OYUNCULUK BULUNURDU BENCE BİRAZ DEĞİŞTİRMİŞLER SADECE BUNUN GİBİ HİKAYESİ OLAN YÜZLERCE FİLM İZLEDİM BİRAZ KAFA PATLATSALAR HİKAYEYE AYRI BİR ŞEY ÇIKAR BELKİ İMBD PUANI 8 İ GEÇERDİ.

Daha Fazla Yorum