Breathe - Nefes

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 7.7 / 10
Toplam Oy: 99
Breathe - Nefes izle
PG-13
Tür:
Biyografi, Dram, Romantik
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2017
Kategori:
İMDB 7.0 +
Yapım:
İngiltere
IMDB Puanı:
7.1
Film Süresi:
Yönetmen:
Andy Serkis
Oyuncular:
, Claire Foy, Hugh Bonneville
Bu Filmleri de İzledin Mi?

Filmin Konusu

Breathe 2017 Film

William Nicholso isimli 2 Oscar adaylığı bulunan senaristin, Breathe filmine yazarlık yaptığı gerçek bir aşk hikayesi ile karşı karşıyayız. Usta oyuncu Andy Serkis’in ise ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı Dram, Romantik ve Biyografi türdeki filmde, Robin Cavendish adındaki genç adam yaşayacak dolu dolu yılları varken, henüz 28 yaşında ansızın bir felç geçirir ve yaşamının sonlanmasına 2 ay kadar bir süre kaldığı söylenir. Tüm sevdikleri ve ailesi bu haber karşısında yıkılmıştır fakat Robin ve çok sevdiği eşi umudunu hiç yitirmez. Tüm engellere rağmen Diana, Robin’i hastaneden çıkarıp eve getirir ve Robin’in cesareti Diana’nın özverisi sayesinde gelişir…

Bu Filme 42 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. İbrahim Ücyol says:

    Gerçeklik sinemaya anlam ve kalite getirmiştir. Gerçek hayat hikayelerine dayalı yazılan senaryolar etkileyici ve sarsıcı oluyor. Kurgu dahi olsa gerçeğe yakın olanı daha iyidir.
    Bu film kesinlikle ölmeden önce izlenmesi gereken filmlerin başında gelir. İnsanın yaşamak için sağlığı yerindeyken bunun tadını çıkarıp iyi yaşaması gerektiğini anlatan böyle bir eser yoktur. Aşkın anlamını merak edenler bu filmi iyi izlemeli, aşkın en derin ve gerçek olanını anlatıyor bu film.
    Bu filmi mutlaka izleyin ve sevdiklerninize izlettirin. Unutulmaz bir fim. Keşke yıllar önce izleseydim denilecek bir film.
    Bu filmde emeği geçen her kese ve bu filmi bize ulaştıran insanlara teşekürler.

Daha Fazla Yorum
Bu Filmleri de İzledin Mi?