Blackbird - Karakuş

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 8 / 10
Toplam Oy: 2
Blackbird - Karakuş izle
Not Rated
Tür:
Dram
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2012
Kategori:
İMDB 7.0 +
Yapım:
Kanada
IMDB Puanı:
7.0
Film Süresi:
Yönetmen:
Jason Buxton
Oyuncular:
Alex Ozerov, Alexia Fast, Connor Jessup, Michael Buie

Filmin Konusu

Blackbird 2012 Film

Zorbalık, korku kültürü ve sanal kimlikler buluştuğunda sonuç felakettir; kendimizi yine kendi inşa ettiğimiz hapishanelerde bulabiliriz. Sorunlu ve inatçı, Kafka okuru genç Sean, Kanada´da küçük bir kasabanın uyumsuz gotik öğrencilerindendir. Okul arkadaşlarının sürekli baskısından kendini korumaya çalışırken, internet üzerinden birini ölümle tehdit etmiş olur. Sonunda tutuklanır, ıslahevine konur, medya ve yetkililer tarafından Columbine benzeri bir silahlı katliam planladığı iddiasıyla haksız yere suçlanır. Paranoyanın kol gezdiği kasaba halkı tarafından dışlanan Sean´ın tek umudu lekeli imajını düzeltmek ve masum olduğunu popüler kız arkadaşı Deanna´ya kanıtlamaktır.

Bu Filme 2 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. The İnsan says:

    bence harika bir film konusu muhteşem Ön yargılar, İnsan psikolojisi ve ötekileştirmeyi çok güzel bir şekilde anlatıyor kendimizi birazda olsa sorgulamamızı sağlıyor tebrikler.

  2. hatice says:

    Bence gayet başarılı bir filmdi. İnsanları dış görünüşlerine göre nasıl ötekileştirdiğimizi, etiketlediğimizi gayet güzel anlatmış. Ben filmi çok sevdim.