Bırakın Bronzlaşsın Cesetler

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 6.5 / 10
Toplam Oy: 2
Bırakın Bronzlaşsın Cesetler izle
Unrated
Tür:
Gerilim
Dil:
Türkçe Altyazılı
Yapım Yılı:
2017
Yapım:
Fransa, Belçika
IMDB Puanı:
6.2
Film Süresi:
Yönetmen:
Hélène Cattet, Bruno Forzani
Oyuncular:
Bernie Bonvoisin, Elina Löwensohn, Stéphane Ferrara

Filmin Konusu

Güzel bir Akdeniz yazında, Rhino ve çetesi kendilerine bir yer bulurlar. Mükemmel bir saklanma mekanı olduğuna inandıkları bu yer ne yazık ki sürpriz misafirler ve iki polisin ortaya çıkmasıyla karışır. Seks partilerine ev sahipliği yapan bu cennet mekan kısa bir süre içinde savaş alanına döner. 2017 Fransa, Belçika ortak yapımı gerilim türündeki Bırakın Bronzlaşsın Cesetler | Let the Corpses Tan adlı filmin yönetmenlik koltuğunda Hélène Cattet ve Bruno Forzani oturmaktadır.

Bu Filme 4 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. Muhtar says:

    Film ara-ara kesimlerden hazırlanmış bir fiyasko. Cinayet, kan ama senaryonun bel kemiği yok. O onu orada katletti, bu bunu burada. Ne bileyim, yarısına kadar israrla sabrettim ve sildim bilgisayarımdan. İyi seyirler, emeği geçenlere teşekkürler. Puanım 4/10.

  2. Malik says:

    Belçika’nın balta girmemiş ormanlarında donsuz çizme giyen. Kadının. Garip hikayesi gibi. Kadını ayıklayarak gurup şekilde bronzlaştırıyorlar frederiko bile o memeleri görse film çekmezdi ilginç gurup. Filmi sevenler kaçırmayın. O mağaralar Belçika’nın neresinde anlayamadım

Daha Fazla Yorum