Ben, Tonya

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 8.1 / 10
Toplam Oy: 55
Ben, Tonya izle
15+
Tür:
Biyografi, Dram, Komedi
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2017
Kategori:
İMDB 7.0 +
Yapım:
ABD
IMDB Puanı:
7.5
Film Süresi:
Yönetmen:
Craig Gillespie
Oyuncular:
Allison Janney, , Sebastian Stan

Filmin Konusu

I Tonya 2017 Film

Buz pateni sporuna gönül veren Tonya Harding, hırslı ve başarılı bir sporcudur. Zamanla Buz pateninde hızlıca yükselir fakat memnuniyetsiz annesi ve eski eşinin dengesiz ilişkilerinden dolayı, Tonya sürekli daha iyisini yapmak zorundaymış gibi stres altında kalır. Skate America Champion ve Olimpiyat ödülünü 2 kez kazanan Tonya eski eşininde yardımıyla 1994 yılında gerçekleşen ABD Şampiyonası öncesinde aynı dalda yarıştığı zorlu sporcu Nancy Kerrigan’ı sakatlaması için birini tutmak ister. Fakat yaptığı planlar suya düşüp foyası ortaya çıktığında Tonya’nın ödeyeceği bedel çok ağır olacaktır..

Bu Filme 24 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. İbrahim Ücyol says:

    Çok ilginç bir hayat hikayesi, belgesel tadında çekilmiş bir film. Bence bu kadar çarpıcı bir hayat çok daha etkileyici bir anlatımla sinemaya aktarılabilirdi. Film iyi ama bu kadar ilginç bir hikayeden çok daha iyi senaryo çıkardı. Yine de oyunculuk çok iyi. Eğer o paten sahnelerini Margot Robbie yapmışsa gerçekten büyük başarı. Bu hareketleri yapmak için yılları bu işe vermek gerekiyor.

  2. Efsaneydi be says:

    Sonunda çok ağladım ve bunun gerçek bir hikaye olduğunu bilmiyordum. Herkese güzel gelmeyebilir ama ben heyecanla çoğu zamanda sinirlenerek izledim. Kızın hayatı cidden çok zormuş

Daha Fazla Yorum