Arrhythmia

Aile Ortamına Uygun Değildir.

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 4.6 / 10
Toplam Oy: 7
Arrhythmia izle
Tür:
Dram
Dil:
Türkçe Altyazılı
Yapım Yılı:
2017
Kategori:
İMDB 7.0 +
Yapım:
Rusya
IMDB Puanı:
7.4
Film Süresi:
Yönetmen:
Boris Khlebnikov
Oyuncular:
Aleksandr Yatsenko, Irina Gorbacheva, Nikolay Shrayber

Filmin Konusu

Hayatını hastalarına adayan bir sağlık görevlisi, hastaları kendisinden daha önemli gördüğüne inanan eşiyle sorunlar yaşar. 2017 Rusya yapımı dram türündeki Arrhythmia adlı filmin 18 ödülü bulunmaktadır. Filmin yönetmenlik koltuğunda Boris Khlebnikov oturmaktadır.

Bu Filme 10 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. Filmci says:

    spoiler değildir. Bu tarz filmlerde üzerine ne kadar çok konuşulursa o kadar derinleşilerek keyif alınır. Naif ve dramaturjisi yerinde şık bir film.

    Oleg ve koca yürekli arkadaşları duygularını psikoljilerinin müsade ettiğince bastırabildiler. Toplumsal altyapının burunları dibine (eşlerine) kadar değiştiği, herkesin kendine, aslında bozuk bir sisteme hizmet ettiği bir ortamda oleg ve güzel dostları (galiba 212 çalışanları) mesleki sıfatları gereği rutin hayatın, sistemin dışında bir ritimde yaşıyorlar. Bu sayede orijin insanlar. Oleg doktor olan karısını bu kötü hayattan kurtardı. Son sahnedeki araç düzenlemesi ümidin yükseldiğini, yeni ve olması gerekn düzenin işaretleri.

  2. rüştü says:

    cafcaflı bir film değil. halkın içindeymiş gibi. gerçek boyuttaymış gibi. 7 puan. bocalayan adamı güzel oynamış. emeği geçen herkese teşekkürler.

Daha Fazla Yorum